Tennislessen

Schrijf snel in voor tennisles op deze pagina. Hoe eerder jij je inschrijft des te groter de kans is dat je wens betreffende de indeling kan worden waar gemaakt. Problemen met het invullen van het formulier of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven Tennislessen

Tennislessen worden gegeven door  tennisschool de Kloek.
Tenniskids, junioren en senioren kunnen hun wensen kenbaar maken via het inschrijfformulier.
KLIK HIER Tennisschool de Kloek


Reeds les gehad?

Heb je eerder les gehad? Dan is het handig om eerst in te loggen en daarna in te schrijven voor tennisles. Bij eerdere aanmeldingen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Ben jij deze vergeten neem dan contact met ons op voor een nieuw gebruikersnaam en wachtwoord.

Complete lesgroepen

Wanneer een lesgroep de dag, tijd en deelnemers al met elkaar hebben afgestemd, wordt de inschrijving bevestigd voor eind september en de lesgroep direct ingedeeld.

Definitieve lesindeling

Het is erg plezierig voor de tennisschool wanneer tijdig wordt ingeschreven in verband met de indeling van de lessen. Echter, de definitieve indeling volgt pas 1 week voor aanvang van de winterlessen. Door de complexiteit van het indelingsproces is het niet mogelijk eerder een definitieve indeling bekend te maken. Bij voorbaat dank voor je begrip bij de indeling van de tennislessen.