Vereniging

Voor de huidige verenigingen, en wellicht uw vereniging, is Sportcentrum de Kloek een gemeenzame thuisplaats bij de volgende accommodaties.

Sporthal de Kloek

Sporthal met 3 tennisbanen, een zaalvoetbalveld, 9 dynamic-tennisbanen, 9 pickleball banen en de mogelijkheid voor diverse doeleinden zoals concerten, partijen en toernooien. De onderstaande verengingen verzorgen het huidige gebruik.

Tennisvereniging de Kloek

Als je lid van de tennisvereniging bent kan je gebruik maken van 3 overdekte- en 3 gravel buitenbanen. Kies een abonnement die bij jou past. Voor meer informatie klik op de foto.

Zaalvoetbalvereniging Tornado

De vrijdagavond van Tornado zit vol met voetbal en plezier. De zaalvoetbalvereniging heeft een variatie van teams met heren, dames en jeugd. Elke vrijdagavond vanaf 19.00 uur zijn er wedstrijden. Zie facebook pagina Tornado Beemster.

Tennis activiteiten

Maandag Instuif van 13.00 – 15.00
Dinsdag Damescompetitie van 09.00 tot 12.00 uur
Donderdag 10.00 – 13.00 uur instuif.
Vrijdag 13.30 – 15.00 uur Veteranen clinic
info:0299-683010

Dynamic Tennis

Deze actieve sport is een combinatie van squash, tennis, tafeltennis en badminton. Wilt u het een keer proberen? Rackets en lessen zijn voor de dynamicproevers gratis. neem contact op met Eddo van Gelderen. M: 06-28342291 of mail naar eddo@sportcentrumdekloek.nl. 
Tijden: Maandag van 09.30 tot 12.00 uur. Donderdagavond van 2100 tot 22.00 uur en vrijdag van 11.00 tot 13.30 uur.

Sporthal de Kloek

Sporthal met 3 tennisbanen, een zaalvoetbalveld, bowls en de mogelijkheid voor diverse doeleinden zoals concerten, partijen en toernooien. De onderstaande verengingen verzorgen het huidige gebruik.

Tennisvereniging de Kloek

Als lid van de tennisvereniging kan je gebruik maken van 3 overdekte- en 3 gravel buitenbanen. U komt het hele jaar door, ongeacht het weer, bij ons ten recht. Voor meer informatie klik op de foto.

Zaalvoetbalvereniging Tornado

De vrijdagavond van Tornado zit vol met voetbal en plezier. De zaalvoetbalvereniging heeft een variatie van teams met heren, dames en jeugd. Elke vrijdagavond vanaf 19.00 uur zijn er wedstrijden.

Bowls club

Veteranen sport vol spanning. Maandag van 13.00 tot 16.00 bent u van harte welkom.

Dynamic Tennis

Deze veteranensport, zeker niet te vergissen met tennis, is een combinatie van squash, tennis, tafeltennis en badminton.

Sportzaal de Kuik

Sportruimte met akoestische muren en klimmuur. Musici en geluidstechnici hebben hier goede ervaringen mee doordat geluid hier goed ten gehoor gebracht kan worden. De zaal wordt ook gebruikt voor diverse sportevenementen. De volgende verenigingen maken heden ten dage gebruik van de Kuik.

Budocentrum Fun & Fit

Fun en Fit geeft les in Judo, Judo met zorg, Tai Jitsu, Budofit en Zelfverdediging. Lessen worden gegeven vanaf 3 drie jaar aan alle leeftijdscategorieën. Voor meer informatie klik op de foto.

Bevok Volleybal

Volleybalvereniging in de gemeente Beemster met een ledental van ongeveer 185. De vereniging beschikt over een variatie van competitieve en recreatieve teams met heren, dames en jeugd. 

Beemsters Fanfare

De muziek vereniging repeteert elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur en heeft nu 56 spelende leden, waaronder 30 leden onder 30 jaar. Voor meer informatie en contact op de website.

Sportzaal de Kuik

Sportruimte met akoestische muren en klimmuur. Musici en geluidstechnici hebben hier goede ervaringen mee doordat geluid hier goed ten gehoor kan worden gebracht. De zaal wordt ook gebruikt voor diverse sportevenementen. De volgende verenigingen maken heden ten dage gebruik van de Kuik.

Budocentrum Fun & Fit

Fun en Fit geeft les in Judo, Judo met zorg, Tai Jitsu, Budofit en Zelfverdediging. Lessen worden gegeven vanaf 3 jaar aan alle leeftijdscategorieën. Voor meer informatie klik op de foto.

Bevok Volleybal

Volleybalvereniging in de gemeente Beemster met een ledental van ongeveer 185. De vereniging beschikt over een variatie van competitieve en recreatieve teams met heren, dames en jeugd. Voor meer informatie klik op de foto.

Beemsters Fanfare

De muziek vereniging repeteert elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur en heeft nu 56 spelende leden, waaronder 30 leden onder 30 jaar. Voor meer informatie en contact klik op de foto.

Sportief Café

Chique sport café met een frisse nieuwe inrichting waar alles draait om sfeer, huiselijkheid en fox sports.

Biljartvereniging

Altijd je droom geweest om biljardair te worden? Pak nu je kans en sluit je aan bij een van de biljart groepen op dinsdag en donderdag voor een middag vol met precisie, gevoel en plezier.

Dart vereniging

Dart vereniging de Kloek houdt elke vrijdagavond competitieavond van 20.00 tot 23.00 uur. Kom langs en ervaar de unieke sfeer. 

Sportief Café

Chique sport café met een frisse nieuwe inrichting waar alles draait om sfeer, huiselijkheid en fox sports.

Biljartvereniging

Altijd je droom geweest om biljardair te worden? Pak nu je kans en sluit je aan bij een van de biljart groepen op dinsdag en donderdag voor een middag vol met precisie, gevoel en plezier.

Dart vereniging

Dart vereniging de Kloek houdt elke vrijdagavond competitieavond van 20.00 tot 22.00 uur. Kom langs en ervaar de unieke sfeer.