Sporten bij de Kloek

Een podium voor diverse sporten? 
Van jong tot oud staat sport bij Beemster Sportcentrum de Kloek op nummer 1, 2 en 3.
Bij ons zijn er alleen maar winnaars.

Lidmaatschap

Onbeperkt tennis & squash. Kom en leef je uit!

Ontdek en leer

Ontdek je tennis talent. Plezier. Conditie. Leerzaam.

Over ons

Sportcentrum de Kloek is te vinden in de Beemster. Hier bieden wij de ruimte voor al jouw sport en activiteiten. Kom sporten onder de vleugels van de Kloek. Kies voor sport met uitdaging en sociale binding. Wij hopen jouw gauw langs te zien!

Onze missie

Bij Sportcentrum de Kloek staan wij voor

  • Flexibel voor de sporter en vereniging.
  • Het vervullen van jouw sportwensen.
  • Kwaliteit gerichte training in sport en  activiteiten.

Wat bieden wij?

  • Een combi abonnement van tennis en squash.
  • Hoge kwaliteit van trainingen. (tennis fitness indoorski)
  • Een ruime opzet van sport en activiteiten.
  • Voldoende ruimte om jouw evenement te organiseren.
  • Sporten. Waarbij zowel uitdaging als plezier centraal staan.

Ook voor jou?

Ook benieuwd naar wat er allemaal op de agenda staat? Blijf op de hoogte! Bekijk onze laatste kortingen en opkomende evenementen.

Zomerkamp

Zomerkamp 3-daagse van 17 t/m 19 juli

Het zomerkamp is een sportieve week met tennis en voetbaltraining, adventure sports (bubble ball), luchtskussen en lasergamen; allerlei leuke activiteiten dus. Ook hebben we iets nieuws, namelijk de I-PAD challenge: een super gave digitale speurtocht. Elke dag een andere invulling onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders. Ook geschikt voor vriendjes en vriendinnetjes die nog niet op tennis zitten. Er word gesport in kleine groepen van maximaal 8 kids. Alle kids dienen vanaf 9.30 uur aanwezig te zijn. Daarna is het iedere dag een sportief feest tot 16.00 uur. Een ideale sportinvulling van de eerste en de laatste week van de zomervakantie. Dit mag je niet missen. Kosten: Inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes en verrassing: €105,00 voor 3 dagen, en losse dagen voor €40,00 per dag. Meld je snel aan voor deze leuke tennis, sportweek via onderstaande link.
Inschrijven

Voetbalkamp

Voetbalkamp 15 t/m 17 juli

Er wordt getraind in rondes van 45 minuten, waarbij alle facetten van het voetbal worden getraind. Waaronder andere postie spel, afwerken, passen/trappen en bubble ball voetbal. Om de leerlingen uit te dagen hebben wij ook een aantal challenges; snelheidstraining, hooghouden, mikken, wie heeft de beste techniek, wie heeft de beste skills in huis. Gedurende het kamp wordt er door een van de trainers gescout. Elke dag duurt van 09.30 tot 15.30, iets eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Tevens inclusief lunch en drankjes. Je kunt mee doen voor €35 euro per dag of €99 euro voor de volledige drie dagen. Als je je opgeeft met een team van minimaal 6 spelers, ontvang je korting en betaal je €75 euro per persoon. Locatie is op SV Beemster. Voor inschrijven klik hieronder.
Inschrijven

Baanhuur

Baanhuur

Winter indoor baanhuur vanaf €25 per uur. Squash overdag en in het weekend tot 19:00 voor €15 per uur. Overdag hebben wij een abbonement voor €13,50. En onbeperkt voor €22 per maand. Ook vaste baanhuur is mogelijk.
Meer informatie

Iets te vieren?

Horeca

Onze horeca is meer dan geschikt voor jouw evenement! Hierdoor wordt jouw feest zeker een succes. Opzoek naar meer informatie over de horeca gelegenheid en feestmogelijkheden?
Meer informatie

Party Kids

Party Kids

Bubble Ball? Neem plaats in een grote bal en stuiter je tegenstander het veld uit! Light strike lasergamen? Een spel met speciale laser geweren vol uitdaging. Geschikt voor 8 tot 16 personen.
Meer informatie

Vlooienmarkt

Vlooienmarkt

Gek op struinen langs een vlooienmarkt? U bent bij ons meer dan welkom! Onze vlooienmarkt heeft een groot aantal kramen en producten. Interesse? Bekijk de website van de organisator.
Meer informatie