ZonnepanelenDelen

We zijn bezig met het realiseren van een zonne-energie project op de daken

van Sportcentrum de Kloek in Middenbeemster en Sportcentrum West Friesland in De Goorn. Er komt een groot zonnedak met meer dan 2.326 zonnepanelen op de 2 sportcentra.

U kunt hier ook van profiteren door te investeren in het gecombineerde zonne-energieproject

Speciaal voor onze leden mogen wij 20 x een gratis ZonneDeel (t.w.v. 25,- euro) weggeven aan de eerste leden die investeren in ons Zonnedak.

Investeren in het zonnedak kan via ZonnepanelenDelen. ZonnepanelenDelen heeft al eerder 100 soortgelijke projecten voor meer dan 400.000 zonnepanelen in Nederland mede mogelijk gemaakt

Op de projectpagina kunt u alle informatie over het project vinden, inclusief een uitgebreid informatie memorandum. Op de daken worden 2.326 zonnepanelen geplaatst, waarmee per jaar ongeveer 660.624 kWh schone energie wordt opgewekt.

Dit zonne-energieproject wordt binnenkort gerealiseerd en als ‘ZonneDeler’ ontvang u de waarde van de zonnestroom in euro’s op de bankrekening.

  • Het verwachte rendement is 3,5% en dit kan oplopen tot 5,5% per jaar.
  • Veel zekerheid: Het zonne-energieproject heeft voor de volledige looptijd een SDE+ subsidie, waarbij de overheid jaarlijks een vergoeding geeft voor elke eenheid opgewekte stroom van het zonnedak.
  • Elk jaar wekt het zonnedak genoeg stroom voor bijna 220 huishoudens en daarmee wordt meer dan 260.000 kilo CO2-uitstoot per jaar bespaard!

 

Let op: Deze vouchercode is alleen geldig voor nieuwe ZonneDelers, kan alleen worden ingewisseld bij Zonnedak de Kloek en is maximaal geldig tot 18-okt-2020.

In 3 stappen kunt u meedoen met Zonnedak de Kloek/West Friesland en kunt u de vouchercode << gunij4x0my >> omzetten in een investering in ZonneDelen!

Ga naar Zonnedak de Kloek op 
https://www.zonnepanelendelen.nl/project/dekloek/
en selecteer uw investeringsbedrag.

Dit kan €25 euro zijn, maar u mag natuurlijk ook voor meer mee doen (boven €500,- volgt er een korte investeerderstoets).

Vul uw gegevens in

Vul bij de stap ‘Betalen’ de code << gunij4x0my >> in.Hiermee verlaagt u het investeringsbedrag met €25,-. Let op: Er zal altijd een minimale betaling van €0,01 uitgevoerd worden via iDeal als identificatie.

 U krijgt direct een bevestiging in de e-mail van uw investering in de ZonneDelen.

Welkom als ZonneDeler!